VW TIGUAN 2016: HEAD-UP DISPLAY 

Важните информации се прожектираат на транспарентен дисплеј пред предното ветробранско стакло: информации за брзина, сообраќајни знаци, активност на системите за помош како и предупредувачки и навигациски напомени се наоѓаат во директно поле на видливост на возачот. Тој може веднаш да прочита многу информации, а сепак во исто време да го задржи фокусот на патот. Дисплејот, на којшто се репродуцираат податоците, може да спушти во инструментната табла; потоа се затвора со капак.

Затвори