Четири камери Ви прикажуваат што се случува наоколу.

Area View.

Со системот за преглед на околината "Area View" кој можете да го добиете по желба ќе го задржите прегледот во ограниченото видно поле на камерите: Четирите камери пренесуваат увид за помош на екранот на Вашиот Infotainment систем. На тој начин можете да ги погледнете улиците кои се тешко прегледни од позицијата на возачот. Можете точно да управувате со влечната шипка на приколката или да заобиколите препреки наназад. "Area View" е особено комфорен доколку имате малку место за маневрирање, затоа што можете да ги погледнете сите страни околу Вашиот Volkswagen.

Со спојувањето на сите четири камери од системот се пресметува птичја перспектива. Таа во ограниченото видно поле на камерите Ви прикажува што се случува околу возилото. Особено голема предност е да се ориентирате при нерамен терен.

Затвори
Мени
Затвори мени

Tiguan

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team