VW TOUAREG: 4MOTION

 

Постојаниот погон на сите тркала 4MOTION во рок од милисекунда ќе се погрижи за тоа, секое поединечно тркало да се управува соодветно на подлогата. На тој начин, може да се спречи извртување и блокирање, а Вашиот автомобил ќе се здобие со сигурна тракција на речиси секаква подлога. Притоа, 4MOTION придонесува за поголем комфор. За возачите, коишто често возат на екстремен терен, се препорачува V6 TDI SCR BMT Terrain Tech. Со помош на вртлив прекинувач на 5 нивоа, поставувањето на подвозјето може оптимално да се прилагоди кон секаква подлога. Притоа, во зависност од видот на теренот, Ви помагаат

единицата за намалување на степени на пренос и блокадите на диференцијалот.

Close