Уживајте во внатрешноста во вашата омилена боја.

Со индиректното светло, белото амбиентно осветлување во Touareg обезбедува пријатна атмосфера. По избор, тоа е исто така достапно во неколку бои. Можете да бирате 30 различни бои - во зависност од вашето расположение или желбите на патниците. Што мислите за темно зелена, елегантна сина или силна црвена? Декоративните влошки, централната конзола и вратите се означени со светлосен раб во иста боја. Индиректното светло, исто така, ја презема избраната боја. Уште повпечатливо: вашата избрана боја ќе се пренесе и во дигиталните екрани, ако се одлучите за Innovision Cockpit.

Затвори