Ослободете ги вашите сетила.

Изведбата Touareg "Atmosphere" ги дразни сетилата со луксузни елементи, покрај скапоцениот дрвен декор "Olivesche" и кожениот пакет "Виена" * во топли нијанси на кафеава боја. Декоративното шиење во беж боја, лајсните на праговите на вратите со метални јадра, 18-инчните тркала и хромираните елементи надвор го нагласуваат благородниот изглед. По желба, ќе ги добиете декоративните влошки "орев" направени од отворен слој, благородно дрво со форма на фитинг и кожениот пакет "Савона" ** во ексклузивни двобојни дизајни и со извонредно удобни седишта ergoComfort.

 

* Седишта со површина и странични панели во кожа "Виена" 

** Седишта со површина и странични панели во кожа "Савона"

Затвори