Презентирано јасно и динамично.

Touareg R-Line нуди богата опрема за спортски изглед, што гарантира дека ќе остави впечаток. 

Надворешноста импресионира со својот впечатлив преден браник со R-Line специфичен потпис C и логото на R-Line во решетката на ладилникот. Со делови за прицврстување на вратите во дизајнот на R-Line, лакот на тркалата се покрива во бојата на каросеријата и сјајниот црна дифузер со хромирани профили за издувни цевки, Touareg R-Line прави силен впечаток.

Внатрешноста на Touareg "R-Line" убедува не само на прв поглед, туку и на првиот контакт. Ова е обезбедено, на пример, од загреаниот мултифункционален волан во кожа со лого на R-Line или со алуминиумски влошки "Silver Wave". Прогресивниот изглед е надополнет со панели на предниот праг со лого на R-Line, кои се осветлени во комбинација со опционалниот амбиентен пакет и педалите од нерѓосувачки челик и потпирачот за нозе.

Изборните удобни седишта во кожата "Савона" * во двобоен дизајн со кожни акценти во "Carbon Style" (крупно текстурирана кожа) даваат уште подинамичен изглед. И опционалната кожна внатрешност "Виена" ** со декоративно шиење во кристално сива боја е исто така импресивна. Двете комбинации на седишта го носат логото на R-Line на предните седишта. Покрај тоа, за внатрешноста има избор на седишта, опции црн плафон и декоративни штепови во кристално сива боја. Тие, заедно со инструмент-таблата, мултифункционалниот волан, средишниот потпирач за рака и рачката на менувачот се надоврзуваат на спортскиот изглед на R-Line. 

Опционалниот R-Line "екстериер" пакет за линиите "Atmosphere" и "Elegance" го нагласува моќниот и самоуверен карактер на вашиот Touareg. Тој го вклучува специфичниот опфат на R-Line за надворешноста и на тој начин нуди вистински одговор за оние кои сакаат да импресионираат со особено динамичен изглед.

 

* Седишта и странични панели во кожа "Савона" 

** Седишта со централно седиште и странични панели во кожа "Виена"

Затвори