Додајте впечатливи црни акценти со изборниот дизајн пакет "Black Style".

Поставете го вашиот Touareg "R-Line" во центарот на вниманието со опционалниот дизајн пакет "Black Style": Акцентите како сјајната црна решетка напред, црните куќишта на надворешните ретровизори и сјајната црна боја на рамките на прозорците, осигуруваат дека ќе оставите траен впечаток. 

За нивоата на опременост "Атмосфера" и "Елеганс", како опција е достапен пакетот R-Line "Exterior Black Style".

* Опцијата ќе стане достапна подоцна. За повеќе информации контактирајте го Вашиот Volkswagen партнер.

Затвори