Поврзаниот свет на Car-Net е достапен за вас.

Интернетот и дигиталното мрежно поврзување станаа дел од нашиот секојдневен живот, па зошто да не го добиете и во вашиот автомобил? Затоа во Touareg, мобилните онлајн сервиси Car-Net се достапни како стандард.

Со Car-Net сте подобро и побрзо информирани. За време на возењето, прочитајте ја веста која ве интересира. Пристигнете опуштено до вашата дестинација додека ја следите патеката прилагодена на моменталната состојба во сообраќајот. Конечно, заштедете време во потрага по место за паркирање со упатување на бесплатен паркинг простор во официјален паркинг простор на вашата дестинација.

Затвори