Видете ги токму информациите што сакате да ги видите.

Она што сакате да го видите на екранот од 31 см (12,3 инчи) на опционалниот дигитален кокпит се бира преку мултифункционалниот волан и инфозабавниот систем. На пример, можете да повикате детални податоци за возењето, карта за навигација на целиот екран или да прикажете визуелна 3D застапеност на системите за помош на возачот. Можен е и целосен приказ на картата за навигација. Во цилиндрите на брзиномерот и мерачот на вртежи можете да ги имате информациите за наслов на песната што моментално се репродуцира или контактот со кој сте моментално на телефонот, целосно слеани. Или ќе изберете комбинација од на пр. навигациска мапа и медиумски екран. Значи -  гледате повеќе. И многу брзо уште на првоиот поглед.

Затвори