Уживајте во инфозабава во нова димензија.

Голем >> поголем >> најголем >> опционалниот систем за навигација "Discover Premium", благодарение на неговата дијагонала од 38 см (15 инчи), овозможува подобра прегледност на картите за навигација и разновидни опции за прикажување. Приказ на содржина и карактеристики според вашите желби, вклучувајќи ги и вашите апликации за паметни телефони. Благодарение на Car-Net App-Connect, можете да ги користите технологиите MirrorLink®, Apple CarPlay ™ и Android Auto ™, кои ги пренесуваат избраните апликации од вашиот мобилен уред на екранот "Discover Premium". Со својот закривен дисплеј, исто така е пријатен за гледање, а можете да го контролирате со допир, глас или движење со гест. 

Чекор погоре оди телефонскиот интерфејс "Бизнис" со индуктивна функција за полнење. Ова ви овозможува да го полните вашиот паметен телефон безжично, ако едноставно го ставите во назначениот оддел.

Затвори