Откријте го светот на звуците.

Аудио системот DYNAUDIO ги опремува најдобрите студија во светот. Touareg станува патувачка концертна сала со звучниот систем "DYNAUDIO Confidence". 14 звучници се инсталирани и калибрирани на таков начин што можат да понудат оптимално звучно искуство на секое место. 7.1-каналниот Dolby Surround систем е составен од 4 високотонци, 2 звучници со средна големина, 4 вуфери, 2 звучници за заден ефект, 1 предни централни звучници и 1 сабвуфер во багажникот - придвижуван од 730 ватен засилувач. Бидејќи нема да биде изненадување ако никој не сака да излезе од возилото, дури и веќе сте пристигнати на вашата дестинација.

Затвори