Отвора сосема нови можности за вас.

Колку често сте стоеле пред багажникот со полни кеси и немате слободна рака да го отклучите? 

Удобната функција "Easy Open" ви овозможува да ја отворите задната врата без напор. Ако го носите клучот за автомобил во џебот со вас, мало движење со вашата нога под задниот дел на автомобилот е доволно за отклучување и отворање на багажникот.

Багажниот простор исто така може да се затвори многу релаксирано: само притиснете го копчето во внатрешниот дел. 

Капакот на багажниот простор не се затвора додека не се одалечите од возилото или по 20 секунди неактивност. Значи вашето возење почнува и завршува подеднакво удобно. *


* Ве молиме секогаш да го обезбедите вашиот товар правилно.

Затвори