Значи, не двоумете се.

Електромеханичката стабилизација на ротацијата го намалува навалувањето на каросеријата во кривините. Бидејќи не функционира хидраулички како конвенционалните стабилизатори, туку електромеханички, системот реагира многу побрзо и станува активен дури и при мали брзини. Прецизноста на управувањето, агилноста и стабилноста, како и тракцијата на нерамни терени, може значително да се зголемат. Со други зборови: системот ви овозможува многу задоволство при возењето.

 

 

 

 

Затвори