14 начини на релаксација

Без разлика дали релациите се кратки или долги, без разлика дали патиштата се кривулести или прави, во опционалното седиште ergoComfort седите добро, удобно и опуштено. Со 14-насочното прилагодување, може многу прецизно да се прилагоди на телото на возачот и на совозачот: на пример, седиштето и страничните потпирачи, надколеничната поддршка, длабочината на седиштата и висината на седиштето. Електрично прилагодливата лумбална поддршка помага да се опуштат мускулите на грбот. За идеална удобност во ладно и топло време, седиштата имаат можност за активна контрола на климата. 

Покрај тоа, опционалната функција за масажа ви нуди осум различни програми за релаксирање, активирање и зајакнување на мускулите на грбот. Одберете шема за масажата во вид на пинг-понг или бран: Што би ви одговарало? Со дополнителни топлински нивоа, секое возење се чувствува како компактен велнес третман. 

Затвори