Декоративни елементи

Дизајнот на внатрешноста на вашиот Touaregs влијае не само на атмосферата и амбиентот во возилото, а исто така е израз на личен избор. Стандардниот "Cortina Silver" декоративен пакет дополнително ја акцентира централната конзола, таблата со инструменти и вратата. Опционално можете да изберете помеѓу две палети на бои: "Olive Ash" во нивото на опременост "Atmosphere" со дрвени детали кои креираат модерна атмосфера, благодарение на дрвената текстура. Нивото на опременост "Elegance" со елементи од брусен алуминиум му дава на ентериерот модерен и футуристички стил.

Како и да одлучите - во двете нивоа опционално можете да изберете декоративни елементи од дрво. Централната конзола во мат, исто така, може да биде во висок сјај. Да се одлучите Innovision кокпитот, конзолата на вашиот Touareg ќе биде опремена во високо-сјајна црна боја.

Затвори