VW TOUAREG: ОПРЕМА ОД КОЖА CRICKET

Го сакате ли мирисот на кожа и мазната површина на овој безвременски долговечен материјал? Тогаш повеќе нема да сакате да станете од елегантните седишта на опционалната опрема од кожа "Cricket". Исто така, и рачката на менувачот е обложена со кожа и има декоративни додатоци од алуминиум. За совршен комфор во зима се грижи и греењето на седишта и прскалките за стакла напред што се загреваат.

Close