Навигацијата може да биде толку пријатна.

Системот за навигација "Discover Pro" со стандарднoто Car-Net поврзување може да се управува сосема интуитивно со на 23.4 см (9,2 инчи), TFT екран во боја чувствителен на допир, сензорот за близина и иновативните контроли со гестови. Ова ви овозможува да контролирате серија ставки од менито со едноставен хоризонтален гест. Системот е опремен со меморија од 10GB, инсталирани мапи за Европа, осум звучници, FM радио и DVD диск, музика во MP3, AAC и WMA формати. Две SD картички, приклучок AUX-IN и две USB порти и Bluetooth интерфејс. 

Опционално достапен е "Discover Premium" со својот екран од 38 см (14,9 инчи). Тоа е дел од Innovision пилотската кабина - интегрирана стаклена површина која се протега од областа на брзиномерот на централната конзола. Системот без прекинувачи може удобно да се ракува со глас, со гест или со допир, како што веќе контролирате со вашиот паметен телефон.

Затвори