Господар на предизвикувачки терени.

Ако сте подготвени за авантура надвор од патот и можеби ќе сакате да го освоите екстремниот терен, треба внимателно да ги разгледате опционалните теренски пакети.

Ова вклучува приспособување на возните карактеристики преку дополнителен избор на профили за возење. Во прилог на стандардните профили "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" и "Individual" ќе добие уште две опции: "Gravel" и "Sand". Ова ви овозможува да го адаптирате моторот и преносот, како и однесувањето на одредени системи за помош на условите. 4MOTION погонoт на сите четири тркала го движи секое тркало независно, и, исто така, може да обезбеди напредок, ако сите тркала не ја допираат површината.

Затвори