Поглед за авантура.

Над тебе сино небо или блескави ѕвезди: со великодушен опционален панорамски сончев покрив со панорамски покрив назад, ќе те поздрави атмосферата на мека светлина веднаш штом ќе ја отвориш вратата, која дава чувство на простор и слобода. Со едно притискање на копче, подвижниот покрив лесно може да се подигне и да се отвори. На топли денови, можете да уживате во директна сончева светлина и повеќе свеж воздух.

Затвори