VW TOUAREG: ПАКЕТОТ R-LINE "ЕКСТЕРИЕР".

Пакетот R-Line "Екстериер" ветува динамика насекаде: предниот и задниот браник R-Line, проширените прагови и задниот спојлер го истакнуваат атлетскиот карактер на Touareg. R-Line логото ја украсува и решетката за ладење, а дифузерот со сјајно црна боја со две хромирани, аголни крајни цевки му дава неприкосновен спортски акцент на задниот дел.

Close