Искусете сосема нова слобода.

Со Touareg се обезбедува вашата слобода на движење. Ова влијае не само на неговите возни карактеристики, туку и на пространиот ентериер. Во кабината, инаку ориентирана кон возачот, исто така и патниците уживаат во светлината, небото или ѕвездите низ опционалниот панорамски сончев покрив со панорамски покрив во задниот дел. 

Просторот во багажниот простор и подвижното и преклопливото задно седиште во сооднос 40:20:40 го прават Touareg енормно флексибилен. Со притискање на копче, поклопецот на багажникот лесно може да се отвори и затвори. Со опционалниот пакет за управување со багаж со шини, прицврстување на ременот и прачките, како и спиралниот систем за товарање, подготвени сте за речиси сите големи или мали експедиции. 

Ако багажникот не е доволен, во игра влегуваат кровните носачи. Се користат за прицврстување на систем за багаж на покрив за гломазни предмети, како што се велосипеди, скии или кајаци *. Во црно или сребрено елоксирано, тоа е предност дури и без вчитување, бидејќи го нагласува спортскиот карактеристичен изглед на вашиот Touareg.


* Ве молиме секогаш да го обезбедите вашиот товар правилно. 
 

 

Затвори