Поддршка за сообраќај со тргни-застани.

Опционалниот Traffic Jam Assist го ослободува притисокот на возачот во услови на закочен сообраќај, овозможувајќи помош во избегнување на сообраќајни несреќи при мала брзина на движење.


1) Во рамките на системот.

Затвори