Олеснета комуникација.

Опционалниот "Business" телефонски интерфејс обезбедува лесно користење на телефонот за време на возењето. Тој нуди особено висок квалитет на гласот благодарение на дигиталниот гласовен процесор, висококвалитетниот микрофон и сопствените звучници на возилото. Благодарение на поврзувањето со надворешната антена, приемот е оптимален дури и при критична мрежна покриеност.

Опремата вклучува преграда за складирање која може да наполни паметен телефон со Qi индуктивен односно безжичен стандард за полнење. Покрај тоа, повиците иницирани надвор од автомобилот може да се пренесат преку Bluetooth на handsfree системот. Работењето е преку гласовна контрола, мултифункционалниот управувач или преку инфозабавниот систем.

Затвори