Нов концепт на затворање на вратите. 

Колку динамичен и да сте, сега ви требаат помали импулси за да ги затворите вратите. Само нека вратата се затвори нежно, тогаш таа автоматски ќе биде повлечена од електричен мотор и безбедно затворена - но не заклучена. Ако не сте ја затвориле вратата доволно цврсто, механизмот се уште ќе осигура безбедност. Со опционалниот повлекувач повеќе нема да морате да се грижите за тоа дали вратите се навистина затворени.

Затвори