На тој начин останувате флексибилни, а Вашите сопатници релаксирани.

7 седишта

Ве молам, влезете: Во Touran, екипата може да биде и побројна. Сериски, до пет лица се возат комфорно на единечните седишта, опционално со помош на трет ред седишта, уште двајца големи или мали патници може да си го допуштат тоа задоволство. Инаку, патниците на третиот ред седишта седат сосема удобно во Touran. Помошта при влегување Easy Entry овозможува: Надворешните седишта на вториот ред седишта може многу едноставно да се спуштат нанапред и да се поместат. Благодарение на ISOFIX окцата за прицврстување на сите седишта од вториот и третиот ред седишта, со Touran може безбедно да поврзете до пет детски седишта. А препознавањето врзан појас за сите редови седишта Ви дава информација дали сите сопатници имаат врзан сигурносен појас.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Touran.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team