VW TOURAN: ИНТЕГРИРАНО ДЕТСКО СЕДИШТЕ 

По желба можете да добиете до две интегрирани детски седишта за Вашиот Touran.Тие нудат добро странично држење и се соодветни за деца од три години односно од 115 cm висина и тежина од 15 до 36 kg (од група II).Дополнително, сите седишта од вториот ред и од опционалниот трет ред за седење се сериски опремени со интегрирани окца за прицврстување, така што едноставно можат да се монтираат и други стандардизирани ISOFIX детски седишта. Така, Вашите деца и при долгите возења ќе патуваат комфорно и соодветно.

Затвори