На тој начин, Вашите деца може комфорно да седнат.

Интегрирано детско седиште.

Опционалните, интегрирани детски седишта им нудат заштита и комфор на децата од препорачаната минимална телесна висина од 115 cm. Интегрираните детски седишта се дизајнирани за деца со телесна тежина од 15 до 36 kg, што соодветствува на групата II/III на стандардот ECE-R 44. Страничните потпирачи за глава не само што ја зголемуваат безбедноста, туку се и удобни кога очите Ви се затвораат по долгиот ден. Кренатата седечка површина овозможува седечка позиција за добра поставеност на сигурносниот ремен и овозможува дополнителна странична потпора. Ако децата уште не соодветствуваат на барањата за висина и тежина (од 115 cm, 15-36 kg) на интегрираните детски седишта, преку лесно пристапните ISOFIX окца за прицврстување имате можност на седиштето да прицврстите соодветно детско седиште. Инаку: Со второ детско седиште сте толку флексибилни, што во секое време може да земете со Вас и другарче на Вашето дете.

Zur Nutzung der We Connect Leistungen benötigt der Kunde ein Volkswagen ID Benutzerkonto und muss sich mit Benutzername und Passwort bei We Connect anmelden. Des Weiteren ist ein separater We Connect- bzw. We Connect Plus Vertrag mit der Volkswagen AG online abzuschließen. Für We Connect Plus hat der Kunde nach Übergabe des Fahrzeugs 90 Tage Zeit, um das Fahrzeug bei der Volkswagen AG zu registrieren und die Dienste für die volle Dauer der vereinbarten unentgeltlichen Laufzeit zu nutzen.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Touran.

 
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team