VW up! drive pack

По желба достапниот drive pack беше креиран на тој начин, за видливо да му олесни на возачот-било да е во сообраќајот во непрегледните градски улици или за време на долги возења на локалните патишта или автопати. Во пакетот се содржани уредот за регулирање на брзината, ParkPilot позади како и повеќефункциски дисплеј во централното поле на видливост.

Затвори