VW UP! MAPS + MORE

 

Навигацискиот и Infotainment систем "maps + more" има многу великодушни карактеристики и преку дизајнираниот држач елегантно е интегриран во инструментната табла. Прегледното мени за медиуми овозможува централно управување со музиката. Рутата ви се прикажува во 2D или 3D на екранот на допир со големина од 12,7 cm. Приказот на сообраќајни знаци и многуте информации за возилото, како на пример бројот на вртежи, надворешната температура и потрошувачката на гориво додека патувате се грижат за добар преглед.

Think Blue. Trainer. ги оценува актуелните информации за возилото и може да Ви дава совети за ефикасно возење. Со функцијата "Small Great Places" додека патувате добивајте информации за голем дел од европските метрополи и откријте специјални места.

Освен тоа уредот Ви служи дополнително да можете удобно да го ракувате и говорно, заедно со радиото во автомобилот како опрема за говор со слободни раце - за сите компатибилни мобилни телефони со Bluetooth техника.

Затвори