VW up! мотори

 

Со новиот up! возете економично. Тоа од една страна е поради неговата мала тежина во комбинација со аеродинамичната надворешност, а од друга страна поради неговите штедливи мотори. Тие се совршено прилагодени на секојдневниот градски сообраќај: со голема доза на темперамент и доверливост.

Затвори