VW up! Park­Pilot

 Не секогаш при паркирање можете да видите уште колку место имате за маневрирање. За таа цел постојат опционалните сензори на ParkPilot, коишто се вградени во задниот браник на новиот up! Колку поблиску ќе дојдете до препрека, толку побрзае фреквенцијата на тонот, сè додека не се зголеми постојан тон на 30 cm. А доколку некогаш со задоволство би сакале сами да управувате, едноставно целосноисклучете го звукот на ParkPilot. Практичниот систем за помош при паркирање за up! е составен дел од опционалниот drive pack.

Затвори