VW up! радио

 За добра забава во Trendline и Comfortline се грижи основниот радио систем "composition " со 3,1 инчен еднобоен дисплеј. Кај Highline врвниот радио систем "composition phone" е сериски достапен со 5,0 инчен дисплеј во боја. Двата система се опремени со двоен тјунер, интерфејс заAUX-IN и SD-картички. Освен тоа, основниот систем има и CD-плеер, а врвниот систем пак интерфејс за Bluetooth со функција за разговор со слободни раце. За радиото "composition phone" за првпат на располагање во новиот up! има и камера за помош при возење наназад.

Затвори