Webspecials Повеќе исткуство. Дознајте повеќе.

НОВИОТ Sharan

Насекаде дома. Новиот Sharan Ви помага за секој план.

НОВИОТ TOURAN

Новиот Touran нуди многу простор за големи планови и соништа.

НОВИОТ TIGUAN

Динамично компактното теренско возило го нуди најдоброто од дизајн, комфор и динамика.

PASSAT

Многу простор за иновации - повеќе дознајте во нашите специјалните понуди на интернет.

GOLF GTE

Plug-in хибрид е перфектна симбиоза од емоции и иновација.

INFOTAINMENT

Меѓу стартот и целта уживајте бо најдобрата забава.

GOLF VARIANT

Од Golf R Variant преку Golf GTD Variant до Golf Alltrack.

CAR-NET

Од Google Earth до информации за сообраќајот: мобилни онлајн услуги од Volkswagen.

ИНОВАТИВНИ ТЕХОЛОГИИ

Иновативен дух, којшто е поставен на тркала. Овде искусете повеќе.