За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Новиот T-CROSS

Веќе од 18.900€

 

Веќе од 18.900€

Новиот PASSAT GTE

Plug-in Hybrid

 

Plug-in Hybrid

Акции и понуди

Многу интелигентни: IQ Drive

На пат кон автономно возење

Возење во иднина. Како ќе биде? Volkswagen дава одговори. Веќе ја развиваме иднината на возење за вас и интензивно работиме на иновативни решенија. IQ.DRIVE е претставник на сите системи за помош на возачот кои можат да користат интелигентна технологија за да обезбедат удобно и безбедно достигнување на вашите цели.

 

Start Video