Затвори мени

Онлајн-услугите на Car-Net за вашиот секојдневен мобилен живот

 

Откријте го Car-Net

Со мобилните онлајн-услуги на Car-Net добро сте информирани - затоа што многу постари модели на Volkswagen пред година на модел 2021 година се сериски подготвени за Car-Net за вас. Откријте ги сега понудите за поврзување на Car-Net.¹⁾

 

Guide & Inform

Целта пред очи во реално време

Со услугите "Guide & Inform" на Car-Net подобро сте информирани по пат. Пребарувајте возбудливи дестинации во вашата околина, добијте ги најновите информации за сообраќајот директно од интернет и многу повеќе.

Дознајте повеќе

Security & Service

Мобилна безбедност

Пакетот услуги "Security & Service" на Car-Net ви нуди мобилен пристап до важни функции на возилото. Заклучете го и отклучете го вашето возило со апликацијата We Connect или проверете ја состојбата на возилото. Тука спаѓаат и автоматско пријавување незгоди, повик во случај на дефект или онлајн аларм против кражба.

Е-менаџерот нуди дополнителни услуги за е-модели и хибридни возила, како што се контролирано полнење или климатизација.

 Дознајте повеќе

e-Remote

Ова е e-Remote

Car-Net "e-Remote" ви нуди лесен пристап до најважните функции на вашиот e-модел или вашето хибридно возило од Volkswagen. Многу практично од компјутерот или благодарение на апликацијата We Connect, исто толку лесно од вашиот паметен телефон. Овде можете да најдете повеќе информации за многуте можности што ги нуди "e-Remote". 

Дознајте повеќе

Car-Net на Touareg

Целосно вмрежени. Touareg.

Интернетот и дигиталното мрежно поврзување станаа дел од нашиот секојдневен живот, па зошто да останете такво поврзување во вашиот автомобил? Во Touareg, мобилните онлајн услуги на Car-Net се достапни автоматски по активирањето и се издигнати на ново ниво: максимална поврзаност.

Дознајте повеќе

Активација и користење на Car-Net

Тука ќе дознаете како да ги активирате вашите онлајн-услуги преку апликацијата We Connect - и што ви треба за тоа.

Погледнете ги упатствата за активирање

Практични услуги за вашето секојдневие

Безбедност

Вие сте во добри раце

Добро е секогаш да има некој тука: Со опционалната услуга за итен повик, можете да го добиете центарот за итни повици за итни случаи на Volkswagen во секое време со притискање на црвеното копче SOS. Во случај на несреќи, со активирање на воздушното перниче, помошта се повикува автоматски.

Контрола

Смирувачки е, кога автомобилот сам се проверува

Дали нивото на гориво, километража или напомени за следниот инспекциски сервис: Со "Security & Service" имате секогаш преглед на важните податоци за возилото.

Навигација

Веќе не патувајте без интернет

Внимавајте на сообраќајот со податоци во реално време или оставете Car-Net да бара места за одмор. Дали е тоа хотел, следната бензиска пумпа или новоотворено кино.

Комфор

Сè при рака

Погрижете се пред почетокот на патувањето за пријатна температура во ентериерот или осигурете се дали вратите на вашиот Volkswagen се заклучени и дали позиционото светло е исклучено. Со "e-Remote" на Car-Net може далечински да управувате со многу функции на вашето електрично или хибридно возило од Volkswagen.

Коирстете Car-Net сега со апликацијата We Connect 

Со апликацијата We Connect, ги имате мобилните онлајн-услуги на Car-Net на паметниот телефон. И сите предности во една апликација. Едноставно преземете ја апликацијата We Connect за оперативниот систем за вашиот паметен телефон и поврзете ја со вашиот Volkswagen.

Кон App Store 

Кон Google Play

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team