Мени
Затвори мени
Затвори

Impressum Cookie-Policy

Cookie-Policy

Заштитата на вашата приватност за време на користењето на нашите веб страници ни е особено важна. Поради тие причини еве општи информации за проверка на анонимните податоци и податоците кои се однесуваат на лица.

Личните податоци се меморираат доколку вие лично ни ги оставите на располагање - на пр. регистрација при прашалник, наградна игра или пријавување на Билтен - или ни дадете одобрение за нивна обработка. Доколку за користење на некои од понудените услуги се бараат од вас вашите лични податоци, исклучено е нивно надополнување со податоци од протоколите преку IP-adrese со цел формирање на кориснички профил.

Имајќи во предвид дека дозволата за користењето на вашите податоци во претходно наведените  цели може да опфати и пренесување на вашите податоци на партнерите на Volkswagen (трговци, сервис), финансиските институции за давање на услуги (Porsche Leasing), односно институтите за истражување на јавното мнение кое вие сте го одбрале, тогаш вашите податоци можат да бидат  пренесени до тие институции. Понатаму, нивното пренесување на трети лица како што се адресари и рекламни агенции не се извршува.

При секое отварање на страницата www.volkswagen.cоm.mk односно на секоја датотека, податоците за пристапот се меморираат во т.н. датотека за протоколи. Поеднинечно, за секој пристап се меморираат следниве податоци:

  • IP- адресата на компјутерот кој бара пристап
  • Датум и време на пристапот односно барањето за пристап
  • Насловот на страницата односно датотеката до која се пристапува
  • Напомена за тоа од која страница се пристапило до оваа страница
  • Browser, вклучувајќи ја и верзијата на browser-от која ја употребува корисникот
  • Оперативниот систем на корисникот

Овие информации се користат за статистички потреби. Овде се работи исклучиво за информации кои не даваат никакви податоци за вас како личност. Како поединечен корисник вие сте анонимни.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team