Мени
Затвори мени
Затвори

ID. Software 3.2 Update

ID. Software 3.2 Update

Искористете ги подобрувањата во персонализацијата и новите функции во областа на онлајн импортирањето цели и рути со софтверот 3.2.

 

Ажурирање на ID. софтверот 3.2

Со ова ажурирање, вашиот ID. модел добива подобрувања на персонализацијата и нови функции за импортирање на однапред планираните рути и цели во вашето возило.

Start Video

1.

Start Video

1.

Ажурирање на ID. софтверот 3.2

Со ова ажурирање, вашиот ID. модел добива подобрувања на персонализацијата и нови функции за импортирање на однапред планираните рути и цели во вашето возило.

Што содржи ID. софтверот 3.2?

Connect

Персонализирање

 

Кај возилата што се фабрички испорачани со ID. софтвер 3.0, личните поставувања на бројни системи се меморираат во Volkswagen ID корисничката сметка и се активираат при најава во возилото. Релаксирано ќе започнете со возењето без да губите време на поставувања. Полнењето, активирањето и синхронизирањето на поставувањата се врши автоматски и без досадни постепени чекори. Обемот на персонализацијата зависи од различните опционални дополнителни опреми.

Повеќе за функционалноста

Инфо-забава и услуги

Онлајн импортирање цели и рути

 

Преку "онлајн импортирањето цели", можете во апликацијата Volkswagen да пратите цел до навигацискиот систем на вашето возило и долж рутата да побарате на пр. соодветна станица за полнење. Со ажурирањето на софтверот 3.2, оваа функција во возилото се дополнува со импортирање рути. Планирајте ги вашите рути и омилени цели однапред и заштедете време со тоа што ќе може тие цели и рути да ги повикате директно во вашиот ID. без долго да ги барате.

Повеќе за функционалноста

6.

Спроведување на ажурирањето

Инсталирањето на ажурирањето на ID. софтверот 3.2 се врши во сервисна работилница и е бесплатно за вас. Вашиот партнер на Volkswagen ќе ве контактира за да договорите термин. Со него тогаш ќе можете и да разговарате за вашите желби, како на пр. заменско возило.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team