Мени
Затвори мени
Затвори

Навигација. Возете уште попредвидливо.

Навигација. Возете уште попредвидливо.

На пат сте и немате време? Не грижете се за сообраќајот. Бидејќи вашиот Volkswagen ве предупредува во скоро реално време за метеж, несреќи или поправки на патот. И ја прилагодува вашата рута однапред.

Информации во реално време

 

Со информации во реално време*, вашата навигација станува уште попаметна: останете информирани со практични информации, како што се онлајн информации за сообраќај, одредување рута, ажурирање карти или листа со посебни цели. Постојано ажурираните податоци ќе ви дадат корисни совети и ќе обезбедат најдобра можна рута до вашите цели.

* Достапно како дел од мрежната покриеност на соодветниот мобилен оператор.

Паркиралишта 

 

Удобно и без фрустрации пребарувајте јавни паркиралишта и паркинг гаражи во вашата околина. Инфо-забавниот систем на вашиот Volkswagen ве информира за цените, капацитетите и работното време - и ве води брзо и ефикасно до посакуваната цел.

 

Бензински станици и станици за полнење 

 

Добијте брз преглед на бензинските станици и станиците за полнење по вашата рута - вклучувајќи ги и најновите информации за цените, работното време и достапноста.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team