Мени
Затвори мени
Затвори

Возило во вид.
Сè што треба да знаете.

Возило во вид.
Сè што треба да знаете.

Дигитално упатство на возилото

 

Вашиот Golf ви нуди разновидност на технички функции и можности. Затоа, упатството на возилото за Golf-от не е достапно само како печатена книга или онлајн упатство на возилото, туку може да се пристапи како претходно инсталирана апликација директно во инфо-забавниот систем на вашето возило. Најдете со упатството на возилото брзи, јасни и разбирливи одговори на вашите прашања - интерактивно и лесно, директно во инфо-забавниот систем на вашето возило.

Врати и светла

 

Со услугата "Врати и светла" може лесно да проверите преку апликацијата дали вратите на вашиот Volkswagen се заклучени и дали е исклучено позиционото светло. Смирувачко чувство со еден поглед.

 

Патни податоци

 

Функцијата патни податоци го анализира вашето возењето и ви дава, на пример, информации за просечната потрошувачка.

Паркинг позиција

 

Заштедете време и пат
Заборавивте каде го паркиравте вашиот Volkswagen? Со услугата "Паркинг-позиција", еден допир на паметниот телефон е доволен за да ви покаже каде е вашиот автомобил.

- Ја прикажува последната паркинг-позиција
- Практичен приказ преку апликација
- Споделување паркинг-позиција со пријателите

Статус на возило

 

Видливи од сите страни: сите релевантни податоци за возилото. На пример, преостанатиот опсег, тековната километража или индикацијата дека акумулаторот треба да се наполни.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team