Мени
Затвори мени
Затвори

Забава.
Забава во брзата лента.

Забава.
Забава во брзата лента.

Стриминг на медиа

 

Стриминг услугите Apple Music и Tidal директно и едноставно ви се достапни преку инфо-забавниот систем на вашиот Volkswagen*. Едноставно, најавете се со вашите постоечки влезни податоци и додека возите уживајте во најдобрата забава.

 

* За користење на услугата потребни е дополнителна количина на податоци или преку посебна податочна врска на клиентот (Smartphone-Tethering). 

Интернет радио

 

Потенцијален хит - искористете ги сега сите предности на интернет радиото и во вашиот Volkswagen. Со услугата интернет радио пребарувањето и пуштањето на радио станици во живо и поткаст-епизоди е многу лесно.

 

* Потребни се приватни пакети податоци (Cubic Telecom или Tethering со сопствениот паметен телефон). 

WLAN xот-спот

 

Интегрираниот WLAN xот-спот* ви овозможува вам и на вашите сопатници стабилна интернет-врска и овозможува сурфање на до осум уреди. Преку практично купување на пакети податоци преку инфо-забавниот систем, ја задржувате контролата над користењето на податоците.

 

 * Потребни се приватни пакети податоци (Cubic Telecom или Tethering со сопствениот паметен телефон).

Како да користите стриминг и интернет директно во вашиот Volkswagen.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team