Секогаш вклучени

Со "Streaming & Internet"1,2) во Вашиот нов Arteon ќе уживајте во Вашата омилена музика - без разлика каде се наоѓате. За да вршите стриминг на музика, како на пример од Apple Music, мора еднократно да се најавите со Вашите веќе постоечки податоци за пристап. Потоа ќе добиете пристап без да користете надворешен уред. Со услугата интернет-радио во возилото ги добивате сите предности на интернет радиото - со тоа пребарувањето и репродуцирањето на станици во живо и подкасти ќе биде многу лесно. Покрај тоа вградениот WLAN-Hotspot Ве обезбедува Вас и Вашите сопатници со стабилна интернет врска и го овозможува сурфањето на до осум уреди.

1) За користењето на услугите за стриминг потребен е приватен податочен кредит на клиентот (податочни пакети преку eSIM или WLAN-Tethering) и постоечка сметка кај конкретната услуга за стриминг.

2) За користењето на услугите "Streaming & Internet", како и на WLAN-Hotspot може да се добијат бесплатни податочни пакети преку надворешниот партнер за мобилна мрежа "Cubic Telecom" и да се користат во областа на мрежната покриеност во многу европски земји. Информации за цените и поддржаните земји ќе најдете на  https://vw.cubictelecom.com

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

Новиот Arteon

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team