Мени
Затвори мени
Затвори

Новиот Golf 8.

5 % бонус / 5 % учество / 5 години закуп

- 5% бонус на цена доколку клиентот избере финансирање преку Порше Лизинг.

- Период на отплата: 24-60 месеци

- Лизинг учество од 5% до 45% 

- Времетраење на акцијата: до 30.06.2024 година

Тука се случува животот

Start Video

Сите бои на Golf

Lime yellow, metallic ексклузивна C1C1

Pure White uni 0Q0Q

Moonstone gray, uni C2C2

Reflex silver, metallic 8E8E

Deep black metallic 2T2T

Dolphin gray, metallic B0B0

Kings Red, metallic

Oryx white бисерна 0R0R

Atlantic Blue, metallic H7H7

Urano gray uni 5K5K

Lime yellow, metallic ексклузивна C1C1

Pure White uni 0Q0Q

Moonstone gray, uni C2C2

Reflex silver, metallic 8E8E

Deep black metallic 2T2T

Dolphin gray, metallic B0B0

Kings Red, metallic

Oryx white бисерна 0R0R

Atlantic Blue, metallic H7H7

Urano gray uni 5K5K

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.
И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.
Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Volkswagen партнер.

Пребарај Volkswagen партнер

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team