Актуелни понуди

ElectricBlue.

Новиот PASSAT GTE Plug-in Hybrid.

 Порше Лизинг рата

454€

СО ЛИЗИНГ ПАКЕТ
→ 4,5% промотивна каматна стапка
→ 2 години каско осигурување

Volkswagen Passat GTE Plug-in Hybrid за 39.900 евра

Кога сме помислувале на мобилноста на иднината, секогаш сме размислувале дека возилата ќе бидат електрични. Со Passat GTE Plug-in Hybrid иднината можете да ја живеете уште денес, речиси без да ги менувате Вашите навики. Комбинирајќи го најдоброто од двата света, Passat GTE е истовремено моќен, но и доволно економичен, притоа заштитувајќи ја животната средина.

GTE е непогрешливо Passat. Самоуверениот дизајн е пример за елеганција и класа. А електричниот погон во комбинација со бензинскиот мотор, ќе ви овозможи хибридно да пристигнете на секоја цел.

Информации за полнење

Принципот на полнење е сличен со полнењето на мобилен телефон.

Се употребува домашен AC монофазен шуко приклучок од 2,3 kW и кабел за полнење кој доаѓа со возилото.

За полнење со зголемена брзина се користат достапните AC полначи, на кои возилото се приклучува со посебен кабел, кој исто така се испорачува со возилото. 

За полнење може да се користи мрежата на јавни AC полначи на EVN Македонија.

Целосни информации се достапни на следните линкови:
https://emobility.evn.mk/Home.aspx

Мапа на полначи

https://emobility.evn.mk/charging-stations/Charger-locations.aspx

Пријавување за картички за полнење на следниот линк

https://emobility.evn.mk/Apply-for-card.aspx 

Ве очекуваме во салоните на Volkswagen за одблиску да го запознаете новиот Passat GTE Plug-in Hybrid.

- Потрошувачка на гориво во литри на 100 km: комбинирано 1,8 - 1,7
- Потрошувачка на енергија во kWh на 100 km: комбинирана 13,9 - 13,4

*Финансиски лизинг со учество 30% и период на отплата од 72 месеци.

*Каско осигурување со франшиза од 500 евра

Времетраење на кампањата: до 31.12.2019 година

Ценовник за Passat GTE

Passat GTE Plug-in Хибрид

Порше Лизинг пресметка

ProCredit Bank пресметка