Мени
Затвори мени
Затвори

од 114 € лизинг рата. Новото Polo

Урбано и динамично.

Кој вели дека од мало возило не може да се очекуваат големи работи?

Со неговите прецизни форми и елегантни линии, Polo го наоѓа совршениот баланс помеѓу дизајнот и функционалноста. Воодушевува со комфорните, сигурни и модерни карактеристики. Накратко: Polo Ве привлекува да го возите.

- Финансиски лизинг со каматна стапка 6,8%
- Период на отплата: 84 месеци
- Лизинг учество од 65%
- Времетраење на акцијата: до 30.09.2023 година   

Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.
И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.
Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Volkswagen партнер.

Пребарај Volkswagen партнер

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team