Мени
Затвори мени
Затвори

Поправка и одржување Каросерија и лак

Поправка и одржување Каросерија и лак

Ви посакуваме безбедно патување

Се надеваме дека секогаш ќе бидете добро примени. Меѓутоа, доколку сепак имате гребнатина или заб на возилото, подобро е да погледнете во нашата специјализирана компанија. Ние внимателно ги разгледуваме штетите, разговараме за различните опции за поправка со вас и потоа ви правиме обврзувачка проценка на трошоците.

Со професионалната грижа за лакот во Вашата работилница за марката на Volkswagen, Вашиот автомобил подолго време ќе биде убав и оптимално заштитен. Редовното полирање и стручното конзервирање го одржуваат сјајот како нов во текот на целата година.

Страничните удари, гребаниците и малите оштетувања на лакот, на пр. на краевите нудат идеална подлога за создавање на 'рѓа. Пред да се рашири корозијата и да се зголемат оштетувањата, треба да го посетите Вашиот стручен сервис за Volkswagen. Секако Вашиот стручен сервис за марката на Volkswagen е прва адреса во случај нешто да се расипе. Нашите обучени соработници со специјални алати и техники повторно ќе го доведат Вашиот автомобил во форма. Лакот на крај се нанесува грижливо со комори на притисок и во различни слоеви, така што Вашето возило повторно ќе биде како ново.

Volkswagen сервис за оштетувања на лакот и каросеријата

  • стручни зафати на каросеријата и лакот
  • најмодерна техничка опрема
  • исклучиво користење на оригинални делови на Volkswagen®
  • поволно отстранување на оштетувања на стаклото или пластиката
  • целосна грижа за оштетувањата со осигурување
  • 24 месечна гаранција за работа и оригинални делови на Volkswagen®
  • најмодерен еколошки стандард при обработка и отстранување
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team