За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Volkswagen Service Акции и понуди

Без разлика дали е сезонски или валиден во текот на целата година - тука ќе ги најдете сите тековни понуди и промоции.

Метлички на бришачи

Оригиналните метлички за бришачи на Volkswagen се истакнуваат со интелигентниот дизајн, висококвалитетните материјали и квалитетната изработка. За најдобра функционалност и безбедност во градскиот сообраќај.