Радио

Слушајте поубаво

Радио, кое секое возење го прави поживо. Без разлика дали се работи за музика или возбудливо информации. Со многустраниот, опционален навигациски систем "Discover Pro" ќе имате пристап до мобилните онлајн услуги на  We Connect Start и ќе уживате во кристално јасен дигитален радиоприем преку DAB+. Вашиот паметен телефон е добро подигнат на вградената преграда на телефонскиот интерфејс "Comfort" и таму индуктивно се полни.

Предвидлива навигација

Од радио и навигација

Проширување на навигацијата за вашето радио: Навигацискиот систем кој самостојно учи по желба си забележува често возени цели и притоа претпочитани рути. Исто така и без ново внесување цел системот ги анализира рутите во позадина, известува при попречувања во сообраќајот и предлага алтернативни рути.

Ажурирање мапи

Оналјн ажирање мапи - секогаш во најнова верзија

Во новото ID.4 можете вашите навигациски мапи сосем лесно да ги одржувате во најнова верзија: Во нашата база на податоци ќе ги најдете најновите ажурирања повеќепати во годината. Бесплатно и со ажурирани делови од мапи од региони, во кои често патувате. Infotainment системот на ID. автоматски и во редовни интервали го ажурира материјалот за мапи. При патување во нови области предвидливо се препознаваат нови ажурирања и се инсталираат во позадина. Сè што ви е потребно е We Connect Start договор1) за да бидете поврзани на интернет.

1) За користење на We Connect услугите потребна Ви е Volkswagen ID корисничка сметка и за We Connect Start мора да се најавите со корисничко име и лозинка. Исто така треба да онлајн да склучите посебен договор за We Connect Start со Volkswagen AG. По предавање на возилото имате време од 90 дена за да го регистрирате возилото со апликацијата We Connect ID. App и да ги користите услугите на We Connect Start за целосното времетраење на договорениот временски период без надомест. Користењето на мобилните онлајн услуги We Connect Start е овозможено преку вградена интернет врска. Трошоците за податоците во рамките на Европа кои се поврзани со тоа, во рамките на мрежната покриеност ги сноси Volkswagen AG. За користење на бесплатната апликација We Connect ID. App потребен е паметен телефон со соодветен  iOS или Android оперативен систем и SIM-картичка со податочна опција со постоечки или посебно склучен договор за мобилна мрежа меѓу Вас и Вашиот провајдер на мобилна мрежа. Достапноста на поединечните услуги опишани во пакетите може да биде различна зависно од земјата. Услугите стојат на располагање за конкретно договорениот договорен период и за време на договорниот период може да подлежат на измени во содржината. Подетални информации ќе најдете на www.connect.volkswagen-we.com и кај вашиот партнер на Volkswagen. Информации за условите за тарифа за мобилна мрежа ќе добиете кај Вашиот провајдер на мобилна мрежа.

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

100% SUV, 100% електричeн Новиот ID.4

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team