Golf. Мрежно поврзан со светот.

We Connect

Новиот Golf е Вашиот влез во дигиталните услуги и сервис на Volkswagen: Уште од самиот почеток, по желба сте целосно мрежно поврзани и достапни Ви се многубројни We Connect услуги. По еднократното активирање и најавување со Вашиот Volkswagen ID, сосема едноставно и притоа бесплатно можете да ги користите иновативните онлајн услуги.
We Connect1 го прави Вашето секојдневие не само попријатно, туку и покомфорно. Тој Ви овозможува пристап до сите важни информации за возилото и Ви нуди корисен комфор со повикот во случај на дефект, на онлајн алармниот уред против кражба или на календарот за термини за сервис. Притоа, Вашиот паметен телефон можете да го користите како мобилен клуч  и со тоа да го отворите и стартувате Вашиот Golf без да го барате клучот.2

Затвори
Мени
Затвори мени
Затвори

Новиот Golf

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team