Елеганција и динамика - веднаш кон поентата.

Надворешност

 Новиот Mistral ги здружува постојаната функционалност и спортските контури за да создаде стилски изглед. Со неговата слеана силуета и јасно дефинирани линии лесно ги исполнува високите естетски стандарди. Карактеристичната решетка за ладење и светлосните единици на главните фарови веднаш привлекуваат погледи.

Радувајте се на експресивната надворешност и висококвалитетната изработка. Предните и задните фарови или опционалните matrix LED фарови и ново дизајнираното LED задно светло ќе ве импресионираат со нивниот модерен дизајн.

Сè е беспрекорно благодарение на големиот опсег на различни дизајни на тркало1: како дополнување на стандардните тркала, исто така може да изберете од новите 17-инчни "Sebring" алуминиумски тркала во High Gloss Steel Dark, 18-инчните "Liverpool" алуминиумски тркала во Adamantium Dark или "Bonneville" во burnished Black, како и 19-инчните "Pretoria" во Matt Dark Graphite боја.

Затвори