Мени
Затвори мени
Затвори

Бидете во тек со сите наши новости

Бидете во тек со сите новитети, промотивни поволности и понуди на продуктите и услугите кои ги нудиме и добивајте персонализирани понуди, прилагодени на Вас и Вашите потреби и интереси! 

Дозволете да Ве контактираме и потврдете ја Вашата согласност за добивање известувања.

Овие известувања ќе ги добивате преку сите достапни канали за комуникација: веб страницата, контакт телефон, електронска пошта, смс пораки, како и други расположливи канали за комуникација.

За сите дополнителни прашања Ви стоиме на располагање на телефон +389 2 26 26 266

Ја потврдувам мојата експресна согласност дека личните и не-личните податоци дадени од мене  можат автоматски да се обработуваат од страна на Порше Македонија ДООЕЛ во согласност со политиката за зашита на податоците. Податоците ќе бидат обработени само за испраќање на билтенот на Порше Македонија.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team